انواع سینک

نکات کاربردی درباره ی خرید سینک ظرفشویی

به دلیل اینکه مهمترین فعالیتی که در آشپزخانه رخ می دهد عمل شستشو می باشد و این عمل در سینک ظرفشویی انجام می پذیرد ، این محل باید کاملا” استاندارد و اصولی طراحی شده باشد پس باید به این نکته توجه داشته باشید که نوع و مدل سینک ظرفشویی و همچنین جنس آن  در زیبا سازی کابینت و فضای آشپزخانه نقش موثری را ایفا می کند و تاثیر بسیاری دارد. تقسیم بندی انواع سینک ظرفشویی بر اساس ۴ اصل می باشد:

  • جنس سینک ظرفشویی
  • طرح سینک ظرفشویی
  • کارکرد سینک‌ظرفشویی
  • نوع نصب سینک ظرفشویی

سینک ظرفشویی بر اساس جنس آن به سه دسته تقسیم می شود:

  1. سینک ظرفشویی استیل
  2. سینک ظرفشویی شیشه ای
  3. سینک ظرفشویی گرانیتی

سینک ظرفشویی استیل

استیل این نوع سینک باید از نوع استیل ناب و بدون آلیاژ باشد تا از زنگ زدگی و تغییر  رنگ در امان باشد. سینک‌ ظرفشویی ضد خش نسبت به استیل ساده ، خط و خش را کمتر نشان می دهد، بر خلاف دیگر مدل ها که سطحی صیقلی دارند ، پر از دانه های ریز هستند و همین ویژگی مانع از خراش برداشتن  آنها میشود.

سینک ظرفشویی شیشه ای

همانطور که از نام این نوع سینک  مشخص می باشد ، در ساخت آن شیشه بکار رفته است ولی در واقع  تنها قسمت سینی سینک از جنس شیشه می باشد و لگن ها از جنس استیل هستند. این نوع سینک‌ظرفشویی بسیار فانتزی بوده و از نظر کاربردی در سطح پایین تری می باشد.

سینک ظرفشویی گرانیتی

این نوع  سینک  نسبت مدل های دیگر جدیدتر هستند و در رنگ بندی های مختلف مانند : مشکی ، دودی ، قهوه ای ، سفید ، کرم و بژ در بازار موجود می باشند.

مدل های گرانیتی خود به دو دسته تقسیم می شوند:

  1. سینک گرانیتی ساخته شده از مواد پلیمری
  2. سینک گرانیتی ساخته شده از سنگ و مواد پلیمری

سینک ‌ظرفشویی ساخته شده از مواد پلیمری در برابر ضربه استقامت کمتری دارد، اما سینک ساخته شده از مواد پلیمری و سنگ مقاومت بیشتری دارد. این نوع از سینکها در مقایسه با سینک های استیل ضد خش ، علاوه بر اینکه خط و خش را نشان نمی دهند ، مشکل ته نشین شدن رسوبات را نیز ندارند.

مقاومت و استحکام سینک گرانیتی

استحکام سینک های فلزی و گرانیتی از جنس شیشه ای و چینی بسیار بیشتر است و اگر روی سینک شیشه ای یا چینی چیزی بیافتد احتمال شکستن آن بسیار زیاد است. بهتر است قبل از اینکه به فکر هزینه کم یا زیادساختار سینک باشیم به این نکته پی ببریم که در استفاده از جنس سینک از مگنز استفاده شده است یا خیر زیرا مگنز فلزی است که برای انسان بسیار خطرناک است و بهتر است که قبل از هر چیزی به فکر سلامتی خود و استاندارد بودن محصول باشیم. سینک گرانیتی و فلزی نسبت به سایر سینک ها از استحکام و ایمنی بیشتری برخوردار است و اگر دوام محصول اهمیت  بسیاری برای شما دارد باید از این نوع سینک استفاده شود.

تولید و مواد سینک گرانیتی

تمام دلایلی که در بالا به آن اشاره شد به شما کمک می کند که بهترین انتخاب را داشته باشید و مطمئینا” سینک گرانیتی بهترین گزینه در انتخاب شما است.سینک گرانیتی با درصدهایی از سنگ های گرانیتی طبیعی و درصدی رزین و رنگ و… تولید می شود.از لحاظ استحکام،سینک گرانیتی در مقابل ضربات وارده و یا خط و خش کاملا مقاومت می کند.سینک های گرانیتی از لحاظ بهداشتی کاملا آنتی باکتریال می باشد.

نظافت سینک گرانیتی

تمیز کردن سینک های گرانیتی کار سختی نیست و روش خاص خود را دارد.برای از بین بردن لکه هایی که بر روی سینک گرانیتی باقی مانده است.ابتدا بر روی یک پارچه مقداری سرکه سفید ریخته و رسوبات باقی مانده روی سینک را با آن تمیز می کنیم.برای تمیز کردن سینک گرانیتی می توانید از ترکیب جوش شیرین و نمک استفاده کنید و در نهایت یک سینک گرانیتی تمیز و درخشان داشته باشید.بنابراین مجموع این ویژگی ها می تواند دلیلی برای انتخاب سینک گرانیتی باشد.

تقسیم بندی سینک ظرفشویی بر اساس طرح و شکل آن

  • سینک معمولی
  • سینک باکس
  • سینک گرد

تقسیم بندی سینک ظرفشویی براساس کارکرد و نصب

  • سینک رو کار
  • سینک تو کار
  • سینک روکار ، روی کابینت نصب شده و به دیوار پیچ می شود
  • سینک تو کار ، داخل کابینت نصب می شود

در سینک روکار تمام آب ناشی از شستشو ، درون سینک قرار می گیرد و به اطراف پخش نمی شود . در صورتیکه سینک توکار با وجود ظاهری زیباتر ، اما ممکن است کمی آب پخش شده وروی کابینت بریزد و باعث خرابی آن شود.

نوشتهٔ بعدی
استند و شلف جهت گلدان
نوشتهٔ پیشین
پانل اسفنجی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
error: اخطار: مطابق با قانون کپی رایت شما مجاز به کپی برداری از این محتوا نیستید