تایل تراکوتا جهت استفاده در نمای ساختمان

تایل تراکوتا  Terracotta

ترکوتا به معنای سفال یا گل پخته است وبه عنوان یک ماده در نمای ساختمان کاربرد دارد و با استفاده از روش های نوین از ترکیبات خاک رس و فلدسپات( نوعی کانی بلورین که از سیلیکات آلومینیوم، سدیم، پتاسیم و کلسیم تشکیل شده است) با روش های جدید و مشابه سرامیک تولید می شود.

مصالح تراکوتا به عنوان یکی از مدرن ترین و با اصالت ترین سیستم هایی است که برای نمای ساختمان های به روز استفاده می شود و جلوه ای از آجر و سفال داشته و از طیف های رنگ طبیعی و لعاب دار ایجاد شده است و به دلیل خطوط عمودی و افقی که دارد تدائی کننده معماری مدرن می باشد.

خصوصیات تراکوتا

ویژگی های تراکوتای نما بسیار مشابه سرامیک های پرسلانی بوده اما یکی از مشخصه های این تایل های سفالی جذب آب بسیار پایین آنها می شود ضمن اینکه در برابر اشعه خورشید رنگ آنها تغییر نکرده و ثابت می ماند. قابلیت تلفیق نمای تراکوتا با سایر سیستم های نما از دیگر خصوصیات این متریال می باشد.

در این سیستم قابلیت گردش هوا در پشت تایل ها وجود دارد و از جمله متریالی است که دارای خاصیت آکوستیک بودن دارد و به همین خاطر از آن برای پوشش نمای سالن های تئاتر و موسیقی استفاده می شود.

اجرای تشکیل دهنده نمای تراکوتا

تولید تراکوتا در سایز های مختلف و با طرح ها و رنگ های گوناگون قابل تولید است و دارای اجزاء مختلفی است که شامل دیوار سازه ای که نما بر روی آن اجرا می شود و دیوار حامی نما می باشد. بخش دیگری از نمای تراکوتا اتصالات خشکی است که به سازه زیر ساخت متصل و بخش دیگر شامل ریل آلومینیومی به همراه نوارهای لاستیکی لرزشگیر می باشد. اجرای دیگر تراکوتا شامل سازه زیر ساخت می باشد که یک سازه فلزی است که اجرای نما بر روی آن اجرا و به دیوار حامی نما با استفاده از جوش رول بولت متصل می گردد.

نحوه نصب نمای تراکوتا

برای نصب تراکوتا روش های مختلفی وجود دارد اما به صورت متداول از دو روش درزهای بهم چسبیده و درزهای قائم مدولار استفاده می شود.

مزایای استفاده از تراکوتا

  • پانل های تراکوتا به راحتی اجرا می شوند و دارای سیستم نصبی پایداری هستند و به عنوان یک نمای عایق قابل استفاده می باشند.
  • در زمان نصب این سیستم نیاز به ملات نبوده و با استفاده از المان های آلومینیومی و فولادی مستحکم می شود.
  • پانل های تراکوتا دارای رنگ طبیعی هستند و داخل و نمای پنل رنگ یکسانی خواهد داشت و در صورتی که خراش های عمیقی روی تایل ها ایجاد شود تغییری در نما ایجاد نمی شود.
  • نگهداری از تراکوتا آسان است و این امکان وجود دارد که در شرایط آب و هوایی مختلف از این نوع نما استفاده نمود. ضمن اینکه گرد و غبار و همچنین آلودگی های ایجاد شده روی تایل های لعاب دار تراکوتا در زمان بارش باران به صورت قابل توجه شسته خواهد شد.
  • پنل ها تراکوتا قابلیت تعویض دارند و در صورتی که نیاز به برداشتن یا جا به جایی تایل ها باشد می توان تایل آسیب دیده را تعویض نمود.
  • در ساختمانی هایی که دارای نمای تراکوتا هستند در مصرف انرژی تا ۴۰ درصد صرفه جویی می شود و هیچ گونه فرسایش و تخریبی در طول زمان برای این نوع تایل های نما ایجاد نمی شود.
  • مقاومت فیزیکی تایل های تراکوتا بسیار بالا بوده و در برابر یخ زدگی مقاوم هستند و می توانند تغییرات دمایی بسیار شدید را تحمل کنند.
  • تراکوتا نمای ضد حریق است و این مسله باعث می شود تا در زمان آتش سوزی مقاوم باشد و تغییر شکل و حالتی در آن ایجاد نشود.
  • با استفاده از تراکوتا فضای مناسب جهت ایزولاسیون را بدون وابسته بودن به نوع زیر سازی در اختیار داشته و هدایت آب با استفاده از شیار هایی که در بالای پنل ها تعبیه شده است امکان پذیر خواهد بود.
نوشتهٔ بعدی
نورپردازی تکان دهنده ی منزل!
نوشتهٔ پیشین
تاثیرات گیاهان داخل آکواریوم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
error: اخطار: مطابق با قانون کپی رایت شما مجاز به کپی برداری از این محتوا نیستید