نبایدها در دکوراسیون داخلی

بدون دیدگاه
  • فقط دنبال سرامیک نباشید!

سرامیک های یک دست سفید و کاشی هایی که تا سقف بالا رفته اند، این نمایی است که در فضای حمام و دستشویی خانه های ما زیاد دیده می شود.این طراحی زیباست اما بدون هیج هیجان و ایده ای. این وسط شاید استفاده از کفپوش های خاص با طرح چوب در دو رنگ مختلف بتواند فضای خسته و یکنواخت دستشویی ها را نجات دهد و از طرفی کوچکی و گرفتگی آنها را رفع کند به خصوص اگر کفپوش و دیوارپوش ها از دو طیف رنگ چوبی خاص باشند.

  • کمد را نباید همیشه خرید!

در زمان بازدید از خانه فقط به این فکر کنید که روی کدام دیوار و چطور می توانید یک کمد دیواری شخصی برای خودتان ترتیب دهید، درست است، می توان به سادگی با نصب چند قفسه ی فلزی بر دیوار خالی اتاق یک کمد شخصی خوب داشت.

  • صندلی های یک دست مناسب نیست!

در خیلی مواقع داشتن یک میز غذاخوری با هشت صندلی یک دست در خانه ای کوچک فضای بسیار دلگیری درست می کند پس به جای ردیف کردن صندلی های یک شکل بهتر است یک نیمکت پشت میز بگذارید و آن طرف هم تعداد محدودی صندلی.

یادتان باشد فقط نیمکت در جهت درازای خانه قرار داشته باشد نه عرض، این طوری خانه بزرگتر به نظر می رسد. مبل و صندلی را به دیوار نچسبانید، هیچ چیزی بدتر از چسباندن میز و صندلی و مبل های خانه به دیوار ها نیست. در این حالت نه تنها خانه کوچک تر از معمول به نظر می رسد بلکه فضای میانی به وجود آمده کاملا” غیر قابل استفاده خواهد بود. هر قدر که می توانید وسایل خانه را از دیوار ها دور کنید. این نکته را باید در محل کار هم رعایت کرد.

  • نباید همه جا رنگی باشد، از معجزه ی سفید غافل نشوید!

یک خانه تمام سفید به دلیل انعکاس نور بزرگ تر از آنچه که هست به نظر می رسد به خصوص اگر در خانه خبری از انبوه وسایل نباشد و به شیوه ای ساده تزیین شده باشد. یادتان باشد در خانه های کوچک سادگی حرف اول را می زند. استفاده از رنگ های خاص پر رنگ می تواند فضای کوچک را هم بزرگ تر نشان دهد. فقط مهم این است که چطور با دکوراسیون خانه هماهنگی داشته باشد.

  • در میان انبوه مبلمان منزل، فضایی برای تردد تعریف کرده اید؟

در معماری داخلی برای چیدمان هر فضایی سه اصل مهم را باید بدانید، بار زنده، بار مرده و فضای تردد. بار مرده مثل دیوار، ستون،  تیر، شومینه و کانتر آشپزخانه است که قابل جابجایی نیستند. بار زنده در ساختمان به بارهایی گفته می شود که قابل جابه جایی هستند، مثل میز، مبل، تخت و … در واقع تمام مبلمانی که قابلیت جا به جا شدن دارند بار زنده محسوب می شود.در طراحی داخلی اولویت با بارهای مرده است چرا که نمی توانیم این بارها را جا به جا کنیم. بعد از بار مرده فضاهای قابل تردد بسیار مهم هستند استاندارد این فضاها بر اساس تعداد نفرات و متراژ یک خانه متفاوت است. هر قدر تعداد نفرات ساکن در یک خانه کمتر و متراژ خانه بیشتر باشد عرض این فضا بزرگتر در نظر گرفته می شود . استاندارد عرض این فضا بین ۶۰ تا ۱۸۰ سانتی متر است. بیش از این ۱۸۰ سانتی متر هم در خانه های با متراژ بالا در نظر گرفته می شود اما کمتر از ۶۰ سانتی متر فضای تردد به هیچ عنوان استاندارد نیست.

  • لطفا” کمی به دیوارها توجه کنید!

زمانی که به چیدمان منزل فکر می کنید فقط به فکر گوشه ها و کف اتاق نباشید. گاهی فقط مبلمان باید در کف زمین چیده شود و وسایلی مثل گلدان، ساعت، مجسمه باید در ارتفاع و روی دیوار قرار بگیرند. در خانه های ایران ۹۰ درصد چیدمان در کف انجام می شود و از یک متر و نیم به بالای دیوار خبری از هیچ المانی غیر از تابلو یا ساعت نیست! تازه ساعت را هم بر حسب عادت روی دیوار قرار می دهیم.

  • هر بافتی مناسب خانه کوچک شما نیست!

بافت های با ابعاد بزرگ برای فضاهای بزرگ و بافت های ریز با ابعاد کوچک برای فضاهای کوچک قابل استفاده است. توجه داشته باشید استفاده از بافت به این شکل صحیح است اما میشود در خانه بزرگ هم از بافت های بزرگ استفاده نکرد اما برای خانه کوچک به هیچ عنوان سراغ بافت های درشت نروید.

نوشتهٔ بعدی
انتخاب رنگ دفتر کار
نوشتهٔ پیشین
فناوری های هوشمند در خانه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
error: اخطار: مطابق با قانون کپی رایت شما مجاز به کپی برداری از این محتوا نیستید