زیبا سازی اتاق نشیمن

زیبا سازی اتاق نشمین

همان طور که میدانید در خانه های بزرگ، فضای نشیمن از فضای پذیرایی به صورت تفکیک شده می باشند. اما در خانه های کوچک این دو فضا باهم تلفیق می شوند. از این رو، با چیدن درست مبلمان در فضای خانه می توان کار تفکیک فضا را انجام داد. در فضای نشیمن و پذیرایی، بخشی را به مبلمان نشیمن و بخشی را به مبلمان پذیرایی و بخشی را به ناهار خوردی اختصاص دهید. البته می دانید که بخش نشیمن و پذیرایی می تواند باهم ترکیب شوند و در صورت داشتن آشپزخانه اپن می توانید از فضای اپن به عنوان ناهار خوری استفاده کنید. برای زیبایی اتاق نشیمن باید به زیبا سازی کف، سقف و مبلمان توجه داشته باشید.

 کف سازی :

کف سازی فضای نشیمن و پذیرایی را متناسب با کاربرد آن فضا انجام دهید. در صورتی که فضای نشیمن و پذیرایی باهم ترکیب شده باشد، می توانید با استفاده از کف سازی مناسب، این فضا را به قسمت های مختلف تقسیم کنید. می توانید از سرامیک هایی با رنگ های متفاوت برای تقسیم بندی فضا استفاده کنید. ایده دیگر برای تقسیم بندی فضا استفاده از حاشیه های رنگی در اطراف هر بخش می باشد. برای جدا سازی فضای آشپزخانه های اوپن از فضای نشیمن یا ناهار خوری نیز می توانید از کف پوش های متفاوت کمک بگیرید.

می توانید از سرامیک هایی با طرح های متفاوت استفاده کنید. برای مثال از طرح های لوزی، حصیری و ساده برای کف بسیار معمول هستند. برای فضاهایی که دیوار به صورت ۹۰ درجه نیست، می توانید از طرح لوزی استفاده کنید. اما در نظر داشته باشید که پرت سرامیک ها در طرح های لوزی بیش از طرح های ساده است. طرح های حصیری نیز گونیا نبودن فضا را می پوشاند و پرت کمتری نسبت به حالت لوزی دارد.

نکته مهم این است که برای فضا های بزرگ، ازسرامیک هایی با ابعاد بزرگ استفاده کنید. اما در فضاهای کوچک تر، استفاده از سرامیک های بزرگ توصیه نمی شود.

برای کف می توانید از انواع فرش ها استفاده کنید و با توجه به تنوع طرح ها به تقسیم بندی فضا بپردازید. به تعداد مبل های خانه دقت کنید و آنها را در اطراف فرش جانمایی کنید. برای چیدن مبلمان از نقطه عطف ها منزل خود کمک بگیرید. برای مثال شومینه و تلویزیون از نقاط عطف منزل به حساب می آیند و مبل ها باید رو به نقطه عطف و در اطراف آن چیده شوند. به گونه ای که بتوان از روی مبل ها به تلویزیون یا شومینه دید داشت.

 سقف :

با تغییر ارتفاع سقف می توانید فضا را به ناحیه های مختلف تقسیم کنید. اما توجه داشته باشید که باید بین کف و سقف کاذبی که ایجاد می کنید یک هماهنگی وجود داشته باشد و یک فضای یکپارچه ایجاد کند. نورپردازی برای بخش های مختلف منزل باید به درستی صورت گیرد، تا در مواقعی که از یک بخش از منزل استفاده نمی کنید بتوانید نور آن قسمت را خاموش کنید. 

مبلمان :

مبلمانی که برای فضای نشیمن انتخاب می کنید باید ویژگی های خاصی داشته باشد. بهتر است از مبلمان راحتی در فضای نشیمن استفاده کنید و برای قسمت پذیرایی منزل خود از مبلمان رسمی تری بهره بگیرید. برای ایجاد هماهنگی برای مبل ها می توانید از چوب های یک رنگ یا رومبلی هایی با پس زمینه رنگی یکسان استفاده کنید. 

دقت داشته باشید که باید بین هر مبل یک فضای خالی به اندازه حداقل ۲۵ سانتی متر در نظر گرفته شود و برای عبور از بین مبلمان فاصله ای در حدود ۶۰ تا ۹۰ سانتی متر بسیار مناسب است. بهتر است که بین هر دو مبل، میزهای عسلی قرار گیرند که محلی مناسب برای قرار دادن انواع آباژور و عناصر تزئینی خواهند بود.

نحوه قرار دادن میز ناهارخوری در فضا منزل بسیار اهمیت دارد. زیرا باید میز ناهار خوری را به گونه ای قرار داد، که دسترسی به آشپزخانه بدون عبور از میان مبل ها میسر باشد. با رعایت فاصله ای بین۸۰ تا ۱۰۰ سانتی متر میان میز و دیوارها، می توانید به راحتی در زمانی که دیگران دور میز نشستن از پشت صندلی ها عبور کنید.

نوشتهٔ بعدی
دکوراسیون آشپزخانه اپن
نوشتهٔ پیشین
شومینه مرکز توجه خانه!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
error: اخطار: مطابق با قانون کپی رایت شما مجاز به کپی برداری از این محتوا نیستید