نگهداری صحیح از ماشین لباسشویی

نگهداری از ماشین لباسشویی

۱- تراز بودن ماشین لباش شویی چک شود:

برای افزایش کارایی و ایمنی ماشین لباس شویی، در گام اول به تراز بودن آن دقت داشته باشید. ماشین لباس شویی نباید لق بزند و یا به سمت خاصی تمایل داشته باشد. بهتر است با استفاده از پایه هایی که در زیر دستگاه قرار دارد، کار تنظیم دستگاه را انجام دهید. اگر آشپزخانه شما دارای شیب زیادی است، پایه‌های عقبی را دست نزنید و فقط پایه‌های جلویی را تنظیم کنید. در صورتی که ماشین لباس شویی تراز نباشد، در هنگام دور تند، دچار مشکلاتی خواهد شد که به دستگاه آسیب وارد می کند. 

۲- دما و زمان شست و شو انتخاب شود:

انتخاب برنامه شست و شو، به جنس لباس ها و میزان کثیف بودن آنها بستگی دارد. زمان شست و شوی لباس ها باهم متفاوت است. برای مثال زمان شستن لباس های کتان و سفید در حدود یک ساعت، لباس های پشمی و کاموایی ۴۰ دقیقه و پارچه های پرده ای و حریر هم حدود یک ساعت و نیم می باشد. همچنین برای لباس‌هایی که به شست‌وشوی هرروزه احتیاج دارند زمان شست‌وشوی ۳۰ دقیقه‌ای کفایت می‌کند. بهتر است که لباس های سفید را در دمای حداکثر ۶۰ درجه و لباس های پشمی و کاموایی را در دمای حداکثر ۴۰ درجه  بشویید.

۳- اندازه پودرمشخص شود:

از ریختن پودر زیاد در مخزن لباس شویی خودداری کنید، به این دلیل که با پودر بیشتر نه تنها لباس ها تمیز نمی شود، بلکه کثیف تر هم خواهد شد. زیرا ماشین نمی‌تواند همه کف تولیدشده را درمراحل برنامه خارج کند و‌‌ همان کف‌ها به صورت لکه روی لباس‌ها باقی می‌مانند. از دو مخزن بزرگ و کوچک پودر برای شستن لباس های چرک و برای لباس های معمولی از یک مخزن پودر استفاده کنید.

۴- مقدار لباس قابل شست و شو در داخل ماشین لباس شویی:

در هنگام استفاده از ماشین لباس شویی از پر کردن بیش از حد لباس بپرهیزید، همین طور کم‌بودن بیش از اندازه لباس‌ها هم به کارایی مفید ماشین ضربه می‌زند و به کمک‌های دستگاه فشار وارد می‌کند. اصطلاح ماشین لباس شویی ۷ کیلویی به این معنا است که،  ۷ کیلو لباس معمولی خشک را داخل دیگ بریزید. یادتان باشد برای لباس‌های حوله‌ای یا پشمی که اصطلاحا آبگیر هستند، باید از نصف حجم ماشین استفاده کنید.

۵- مراقبت از فنر ها را به خاطر داشته باشید:

فنر دور نوار پلاستیکی ورودی ماشین لباسشویی، باید به ۲ دلیل تعویض شوند.این دو دلیل شامل موارد زیر است. البته برای نصب فنر جدید، ابتدا فنر داخلی را جا انداخته و سپس فنر بیرونی را جا بیندازید.

  • زمانی که به دلیل عمر بالا و تماس با رطوبت دچار زنگ‌زدگی شود.
  • زمانی که بر اثر فشار دادن لباس‌های داخل دیگ از جای خودش خارج شود.

۶- استفاده از قرص و پودر جرمگیر:

ایجاد جرم در داخل دیگ ماشین لباسشویی یکی از مشکلاتی است که برای این وسیله به وجود می‌آید که‌ بعد از مدتی با بوی بد نیز همراه می‌شود. برای جلوگیری از ایجاد جرم بهتر است هر ۳ یا ۴ ماه یکبار از قرص یا پودرهای جرم گیر استفاده کنید. به این صورت که یک مقدار مشخص از پودرجرم گیر، که معمولا مقدارآن روی بسته درج شده است، را در داخل ماشین لباس شویی ریخته و اجازه می دهید تا یک دور کامل بدون لباس کار کند. بعد از آن یک بار دیگر هم می‌گذارید که ماشین به طور خالی فعالیت کند تا پودر و جرم‌ها به طور کامل از ماشین خارج شوند.

مراقب تخلیه نشدن آب باشید:در صورتی که آب ماشین تخلیه نشد، ابتدا لوله خروجی را بررسی کنید. گاهی اوقات مجرای خروجی فاضلاب دچار مشکل می‌شود و  مانع خارج‌شدن آب می‌شود ، در این شرایط بهتر است فیلتری که در قسمت جلوی ماشین است را باز کنید تا اگر چیزی مسیر را مسدود کرده، از آنجا خارج شود.

نوشتهٔ بعدی
اجرای دیوار دکوراتیو در ملاصدرا
نوشتهٔ پیشین
زیبا سازی محیط توسط نورپردازی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
error: اخطار: مطابق با قانون کپی رایت شما مجاز به کپی برداری از این محتوا نیستید