نورپردازی شکست های روی دیوار

نحوه نورپردازی فرو رفتگی های دیوار

طاقچه ها و هر فرورفتگی که بر روی دیوار ها وجود دارد می تواند به عنوان یک شاخصه معماری در فضا تلقی شده و به صورت هدفمند از آن استفاده شود. توجه داشته باشید که اگر برای هر فرو رفتگی که در دیوار ها دیده می شود برنامه ریزی کرده و با استفاده از نورپردازی های مختلف و زیبا بعد دیگری را در دکوراسیون فضا ایجاد نمود می توان جلوه ای جذاب و غنی را در دکوراسیون فضا خلق کرد.

برش ها و فرو رفتگی هایی که در دل دیوار تعبیه شده است چه به صورت افقی باشند و چه به صورت عمودی یا هر شکل دیگری  فرقی نمی کند زیرا منبع یا منابع نوری درآنها یا از قسمت بالایی بوده و یا در بخش تحتانی نصب می شوند که با توجه به محل قرار گرفتن منابع نوری نتیجه متفاوتی حاصل می شود. مسله خوشایند این است که دست افراد برای دکوراسیون این قسمت ها تا حد بسیار زیادی باز بوده و می توان به شکل های متفاوت چیدمان آنها را انجام داد.

تاثیرات طاقچه ها و فرو رفتگی ها

طاقچه های کوچک و همچنین فرو رفتگی های دیواری به عنوان یک محل مناسب برای قرار دادن منابع نوری معرفی می شوند که در قسمت های مختلف خانه ممکن است وجود داشته باشند اماگاهی فرورفتگی های دیواری یک محل برای قرار دادن عناصر دکوری بوده که جنبه دکوراتیو در دکوراسیون منازل دارند.

نحوه نورپردازی فرو رفتگی های دیواری

در صورتی که دوست دارید نورپردازی داخل فرورفتگی دیواری رو به بالا باشد باید منبع نور را در قسمت پایین و در کف نصب کنید و چون باید عنصر دکوری پشت منبع نور قرار بگیرد باید فضای مورد نیاز برای قرار دادن عنصر دکوری وجود داشته باشد زیرا در غیر این صورت منبع نور توسط عنصر پوشانده می شود.

اگر نورپردازی از قسمت بالا رو به پایین بوده و می خواهید یک عنصر شفاف مانند گلدان یا ظرف شیشه ای در فرورفتگی دیواری قرار دهید باید از منبع نور سرد مانند ال ای دی استفاده کنید و تا جایی که امکان دارد از نورپردازی رو به پایین بر روی یک عنصر شیشه ای اجتناب کنید زیرا نور در داخل عنصر شیشه ای محو شده و در اصطلاح گم خواهد شد. اما می توان از این شرایط نورپردازی برای عنصری غیر شیشه ای که دارای یک بدنه صیقلی و منکعس کننده نور است استفاده نمود.

حالات مختلف نورپردازی در طاقچه ها و فرو رفتگی ها

در نورپردازی بالا به پایین و به شکل عمودی منبع نور در لبه بالایی قسمت فرو رفته و در بالای عنصر مورد نظر نصب می شود و باعث می شود تا نور به صورت مستقیم و عمودی بر روی عنصر بتابد.

اما در نورپردازی رو به بالا منبع نوری در کف قرار گرفته و در جلوی عنصر نصب شده و باعث می شود تا نور رو به بالایی در فضا منتشر شود.

در حالت زاویه دار دو منبع نور در دو طرف فوقانی قسمت فرو رفته دیوار قرار می گیرند که به صورت زاویه دار نصب می شوند و در نهایت نور از دو سمت و به شکل زاویه دار به طرف مرکز تابیده می شود.

نورپردازی به شکل ردیفی و متمرکز برای قسمت های فرو رفته دیواری بسیار مناسب بوده و منبع نوری به شکل افقی در این بخش طراحی شده و یک ردیف منبع نور را در لبه بالایی با فاصله ای مشخص نصب کرده تا هر یک از نور ها بر روی عناصر مورد نظر بتابد.

در حالتی که نورپردازی به شکل ردیفی و خطی باشد از یک منبع نور در لبه بالایی استفاده می شود که کاملا کنار هم بوده و هیچ فاصله ای بین آنها وجود ندارد و باعث می شود تا نوری به هم پیوسته و خطی در فضا ایجاد شود.

کاربرد نورپردازی طاقچه ها و فرو رفتگی های دیوار

یکی از مهم ترین کاربرد های نورپردازی فرو رفتگی ها این است که می توان به شکل ویژه ای عناصر و اکسسوری ها را برجسته کرده و با جلوه ای بیشتر و بهتر به نمایش گذاشت. نورپردازی فرورفتگی ها باعث می شود تا لایه ای تازه و متفاوت در درکوراسیون فضا ایجاد و با افزودن بافتی جدید در محیط جلوه ای چشم گیر و غیر منتظره در قسمتی از فضا که دور از انتظار است خلق شده که می تواند تاثیرات موثری در دکوراسیون فضا داشته باشد. جالب این است که با نورپردازی در این قسمت می توان به فضاهای محدود روشنایی طراحی شده ای بخشید.

باید ها و نباید های نورپردازی فرو رفتگی ها

فراموش نکنید که برای نورپردازی قسمت داخلی فرو رفتگی ها نباید از نور های شدید و خیره کننده ای

استفاده کنید. زیرا نور های شدید امکان مشاهده فضای داخل فرو رفتگی را مسدود می کند و مهم تر این است که برای هر فرو رفتگی نمی توان از حالت های مختلف نورپردازی استفاده نمود بلکه باید در ابتدا بهتر جای قرار گرفتن منبع نور را مشخص کرده و سپس اقدام به نصب منبع نور کنید. نکته مهمی که باید در نظر بگیرید این است که هرگز از منبع نوری که تولید گرما می کند برای نورپردازی قسمت کف که قرار است عنصری کنار آن قرار بگیرید استفاده نشود.

نوشتهٔ بعدی
میکرو سیلیکا چیست؟
نوشتهٔ پیشین
واتر استاپ و کاربردهای آن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
error: اخطار: مطابق با قانون کپی رایت شما مجاز به کپی برداری از این محتوا نیستید