سقف کشسان

مفهوم سقف کشسان

از انواع فناوری های جدید در رده پوشش های داخلی ساختمان  سقف کشسان می باشد که اولین بار توسط شرکت باریسول تاسیس شد و نام تجاری گرفت به شکلی که هم اکنون در اکثر کشورهای دنیا از جمله ایران به عنون یک راهکار  اقتصادی و توسعه پذیر برای پوشش های سقفی مورد استفاده قرار میگیرد. نوع پوشش داخلی به لحاظ ویژگی های خاصی که دارد از یک بخش یا ماده تکمیل کننده ساختمان به بخشی از چیدمان طراحان داخلی تبدیل گردیده است. اگرچه این نوع پوشش ها نام سقف را به دنبال خود می کشند، منتها تنها در سقف اجرا نمی شوند و می توان از این نوع پوشش به صورت دیوارپوش یا پوششی برای اشیاء یا لوازم سه بعدی هم استفاده کرد و آن را به صورت معلق به عنوان تزئینات داخلی ساختمان به کار بردولی کماکان بیشترین کاربرد این نوع از پوشش برای سطح مسطح علی الخصوص سقف ها می باشد.

دلیل اینکه نام این محصول سقف کشسان شد چیست؟

به دلیل خاصیت انعطاف پذیری زیاد، کشش بالا، استحکام و پایداری زیادی که  تشکیل دهنده سقف که همان PVC است باید داشته باشد آن را از نوعی پارچه به نام  کشسان تهیه میکنند. بوسیله گیره های نگهدارنده ای که در اطراف سازه بر روی ریلها قرار می گیرد این نوع پی وی سی می تواند پارچه را روی سقف ثابت نگه داشته و از تغییر فرم آن جلوگیری کند و در هنگام نصب پوشش، برای فرم دهی و صاف کردن حین نصب، معمولا بوسیله دستگاههای گرمازایی که از فاصله یکی دو متری حرارت را به پارچه مخصوص منتقل کرده از دو سمت کشیده میشوند.علت نامگذاری این نوع سقف ها به سقف کشسان همین است.

مشخصات پوشش های سقف کشسان

با اینکه نوع از پوشش دارای ضخامتی از حداکثر ۰٫۸ تا ۱ میلی متر می باشند و در هر متر مربع حدود نیم کیلو گرم وزن دارد اما می توانند تا ۲۰۰ کیلوگرم وزن را تحمل کنند. پارچه به کار رفته در سقف کشسان کاملا ایمن، ضدحریق، در مدل ها و طرح های مختلف شفاف، نیمه شفاف، مات، براق وجود دارد. از دیگر خصوصیات این نوع پارچه ها این است که قابلیت چاپ با کیفیت را داشته و می تواند تلفیقی به یاد ماندنی از طرح و رنگ و شکل را ایجاد کند. مواد تشکیل دهنده سقف های دکوراتیو کشسان ۹۰ درصد از نوع بسیار خاص پی وی سی و ۱۰ درصد پلاستیک استایلر است. تنها نوع سقف کاذب که قابلیت استفاده برای انواع فضاهای مسکونی، تجاری، صنعتی، نمایشگاهی و تجاری را به صورت همزمان دارد سقف های کشسان می باشند زیرا سفارشی سازی بسیار بالای داشته و به جرأت می توان گفت که آینده صنعت سقف کاذب این مدل از پوشش ها می باشد..

طریقه ی نصب و ایجاد سقف های کشسان

در هر ابعاد و مساحتی می توان سقف های کشسان را نصب نمود. این نوع سقف تنها از طریق محیط نصب می شود بنابراین به سادگی و خوبی می تواند هر نوع تاسیسات را در پشت خود پنهان کند که این از مزیت های برجسته سقف های کشسان می باشدکه بدون این که نیاز باشد نگهدارنده خاصی در سقف برای آن تعبیه گردد به راحتی این عمل را انجام میدهد. در اطراف محیطی سازه که یا دیوار است یا لبه های کناف و گچبری ریلهایی نصب می شودکه روی این ریلها به فواصل مشخصی گیره های نگهدارنده قرار می گیرد و پارچه را از طرفین می کشد. تقریبا تمام انواع پوشش های کششی که بر روی دیوار یا سقف نصب می شود از همین روش استفاده می کند اما در طرح های آزاد و همپنین سه بعدی نیاز به اسکلت یا نگهدارنده هایی متفاوت هست.

نورپردازی در سقف کشسان

مهمترین نقطه عطف سقف های کشسان نورپردازی آنها می باشد، سقف کشسان می تواند هم سه نوع نورپردازی را به تنهایی و به تفکیک و تلفیق ارائه دهد. نورپردازی از پشت این قابلیت را به سقف کشسان می دهد که نور یکدست و یکنواخت را درفضا منتشر کنید. همپنین اگر پوشش کششی در مسیر نور طبیعی مثل نورگیر یا پنجره قرار گیرد می تواند به خوبی نور طبیعی را از خود عبور می دهد. تنظیم میزان عبور نور طبیعی یا مصنوعی در سقف های کشسان بسته به نوع پارچه ای که در آنها به کار می رود مات یا براق میشود. همچنین می توان نورهای بیرونی از نوع LED یا هر نوع دیگری لامپ سقفی را روی آن نصب کرد.

نوشتهٔ بعدی
پرده برقی هوشمند
نوشتهٔ پیشین
شیر آلات ساختمانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
error: اخطار: مطابق با قانون کپی رایت شما مجاز به کپی برداری از این محتوا نیستید