سقف کششی

سقف های کششی یا کشسان چیست و کاربرذ آنها در کجاست؟

بهتر است بدانید که منظور از سقف کششی که به نام ورتکس هم گفته می شوند، یک سیستم سقفی معلق است که از دو عنصر مهم ساخته شده اند. این دو عنصر یکی ریل محیطی و احاط کننده است و دیگری غشای اصلی با وزن بسیار سبک است که در طول مسیر ریل کش می آید و وزن هر متر مربع از آن در حدود ۲۴۰ گرم است و در آنها از مواد پلیمری بدون سرب استفاده می شود.

نحوه نصب سقف های کشسان :
نکته مهمی که درباره سقف های کششی باید بدانید این است که این نوع سقف ها با حرارت نصب می شوند و وجود حرارت به این خاطر است که اندازه های ارسالی با سقف ۷% تفاوت داشته و با گرم کردن و کشیدن آن برای جا انداختن در پروفیل ها، ۷% مابقی سقف جبران خواهد شد و برای جا انداختن سقف کاذب در پروفیل ها از ابزاری به نام کاردک استفاده می کنند. این مسله باعث می شود تا بعد از سرد شدن به حالت استرچ مانده و شکم نمی اندازد. حتی از این سقف ها می توان در محیط هایی که تا ۵۰ سانتیگراد گرم می شوند هم استفاده نمود، زیرا تغییر حالت نمی دهند.

مراحل نصب سقف های کششی :

در ابتدا برای نصب سقف های کششی باید از محل مورد نظر بازدید کرده و نقشه کامل از محل تهیه و در کارگاه سقف کششی طراحی شده، ساخته شود. توجه داشته باشید که جهت نورپردازی باید سیم کشی های اولیه از قبل ایجاد شده باشد. حتی در صورت نیاز باید زیرسازی اولیه برای پروفیل اختصاصی هم نجام شده باشد. جعبه ابزار نصاب از وسایلی است که باید در زمان نصب به همراه داشته باشد.
بهتر است بدانید که پروفیل اختصاصی را در اطراف سقف پیچ کرده و با توجه به تعداد و نوع چراغ ها می توان آن را نصب نمود. در واقع این امکان وجود دارد که برای وسایلی مانند هواکش ، دتکتور، شیر آتشنشانی، باند صدا، دوربین مدار بسته و حتی لوستر ها هم پایه مناسبی را در نظر گرفت.
در مرحله بعدی سقف را به آرامی حرارت داده و در چند نقطه محکم می کنند و در نهایت باقی قسمت های سقف در درون پروفیل ها محکم می شود. بعد از آنکه سقف با موفیت نصب شد، محل های مورد نظر برای نورپردازی و همچنین تاسیسات واشر نسوز چسبیده شده و درون واشر ها بریده می شود. در مرحله آخر چراغ ها و سایر تجهیزات نورپردازی نصب شده و عملیات نصب سقف به پایان می رسد.

نگهداری از سقف های کششی :
بهتر است بدانید که این نوع سقف ها بسیار حساس بوده و هرگز نباید وسایل نوک تیز را درون آنها فرو کنید. برای تمیز کردن این سقف ها بهتر است از مایع شیشه پاک کن و همچنین دستمال کمک بگیرید.

مزایای استفاده از سقف های کششی :
در واقع سقف های کششی بر خلاف سسیتم های سقفی موجود، نیاز به آویز نداشته و همچنین می توان در این مدل از سقف ها اتصالات را مخفی نمود.
وزن سبکی داشته و بسیار با دوام هستند.
این سقف ها دارای ضخامت حداکثر ۵/۰ الی ۱ میلیمتر است و بیش از ۵۰۰ نوع طرح و رنگ داشته که با انواع پوشش های براق، مات، شفاف، بافت جیر یا مخمل عرضه می شوند.
سقف های کشسان یک نوع خاص از پی وی سی بوده که دارای وزن ۱۸۰ گرم است و می تواند ۲۰۰ کیلوگرم بار را تحمل کند.
در برابر ضربه ناگهانی دارای انعطاف پذیری بالایی هستند و در صورتی که به آنها ضربه ای وارد شود، به دلیل خاصیت کشسانی که دارند، دوباره به حالت اولیه خود بر می گردند.
این پوشش های سقفی دارای خاصیت ضد باکتری هستند و همچنین دافع خوبی در مقابل گرد و غبار به حساب می آیند. از این رو می توان از این سقف های کشسان برای اتاق عمل، آزمایشگاه ها و مراکز بهداشتی استفاده نمود.
مواد اولیه به کار رفته در ساخت سقف های کششی قابل بازیافت در طبیعت هستند و با استفاده از این پوشش ها می توانید مانع از انتقال بیماریهای میکروبی در یک فضا شوید.
سقف های کششی این قابلیت را دارند که در کوتاه ترین زمان ممکن و به صورت مکرر باز شده و مجدد نصب شوند و با توجه به اینکه ریل ها فقط به لبه محیط نصب می شوند، می توان با باز کردن پشت آنها به کلیه تجهیزات پشت سقف کاذب دسترسی داشت.
در زمان بسیار کم می توانید طرح یا رنگ سقف را بدون اینکه آلودگی ایجاد شود، تغییر دهید. این مسله برای مراکزی که امکان تعطیلی و توقف کار وجود ندارد، می توان بدون اینکه در فعالیت ساکنین اختلالی ایجاد شود، طرح و رنگ سقف را تعویض کنید.

انواع سقف های کششی :
در صورتی که از پوشش هایی با نام ترنس لوسید برای یک فضا استفاده می کنید، باید بدانید که این نوع سقف های کششی قابلیت خاص فیلتر و تسطیح نورهای طبیعی و مصنوعی را دارا هستند و این مزیت به طراحان کمک می کند تا فضای داخلی را به کمک نور تغییر دهند. به همین خاطر بهره گیری از این سقف ها در ویترین مغازه ها، رستوران ها و سالن های انتظار و همچنین سینماها که در آنها اصل تغییر رنگ نور مهم است، بسیار کاربرد دارد.
بهتر است بدانید که سقف های کشی از نوع لاکر به دلیل اینکه رفلکس بسیار بالایی دارند و بسیار تخت هم نصب می شوند، مثل یک آینه بزرگ عمل کرده و باعث می شود تا فضا بسیار بزرگ و گسترده جلوه کند. نکته مهم این است که اجرای سقف های تخت یا تی ری دی به دلیل رفلکسی که دارند، می توانند به میزان قابل توجهی منابع نور را کاهش داده و این مسله باعث می شود تا در مصرف انرژی صرفه جویی شود.
سقف کشسان
فهرست
error: اخطار: مطابق با قانون کپی رایت شما مجاز به کپی برداری از این محتوا نیستید