کفپوش اپوکسی

بدون دیدگاه

کفپوش اپوکسی

امروزه به دلیل تغییر روشهای ساخت، اهمیت یافتن مبحث ایمنی، سبک سازی ساختمان ها و حس زیبائی شناختی در گذر زمان مصالح ساختمانی سنتی دچار تغییرات زیادی شده است، به دلیل هزینه های بالای تولید و عدم مقاومت مصالح در ساخت ساختمان های مدرن سالیان درازی است که دیگر از خشت های گلی و تیرهای چوبی استفاده نمی شود. مواد پلیمری به دلیل کاهش هزینه های تولید، کاهش مصرف انرژی و قابلیت فرم دهی مناسب به سرعت تبدیل به جایگزینی برای مصالح سنتی به کار می روند. اجرای کفپوش هایی بر پایه سنگ و سرامیک علاوه بر انرژی بر بودن در زمان ساخت به دلیل کاهش سرعت اجرا و هزینه های بالای نیروی انسانی را در معادلات هزینه سربار ساخت بر یک پروژه تحمیل می نمایند.

یکی از بهترین پوشش ها جهت کفسازی سطوح داخلی و خارجی ساختمان کفپوش های پلیمری، به خصوص کفپوش اپوکسی می باشند تنوع رنگ، سرعت بالای اجرا (۱۰.۰۰۰ متر مربع در یک هفته) و کاهش هزینه های اجرایی از مزایای این نوع روکشهای پلیمری می باشد.

کفپوشهای اپوکسی علاوه بر مقاومت های بالای مکانیکی دارای مقاومت شیمیایی  بسیار بالا بوده و به دلیل عدم جذب آب، دیرتر آلوده می شود.

کفپوش های پلیمری

کفپوش های پلیمری شامل کفپوش های اپوکسی، پلی یورتان و پی وی سی می باشند. از این دست کفپوش ها ، به دلیل عدم مقاومت مکانیکی که کفپوش های پی وی سی دارند، در مکانهایی با تردد کم استفاده می شوندبه دلیل اینکه این کفپوش ها به راحتی شکسته می شوند و زود ترک برمی دارند نمیتوان از آنها در سالنهایی با بار دینامیک استفاده نمود.  کفپوش های پی وی سی به دلیل وجود باندهای وینیلی در مقابل نور خورشید و اشعه ماوراء بنفش به سرعت تخریب پذیر بوده و سریعا زرد می گردند، لذا این کفپوش ها می بایست حتما در محیط های سربسته استفاده شوند.

کفپوش های پلی یورتان

یکی از مهندسی ترین مواد مصنوعی ساخته بشر پلی یورتان است که این ماده کاربردهای فراوانی دارد ازفوم های کف کفش تا عایق های حرارتی و تشک های خوشخواب…

نزدیک به دو دهه می باشد که نوع خاصی از پلی یورتان در پوشش های صنعتی و ضد خوردگی مصرف می گردد.

کفپوش های پلی یورتان دارای انعطاف پذیری بالا و مقاومت فشاری زیادی می باشند اما به دلیل انعطاف پذیری و پائین بودن مدول یانگ مقاومت مکانیکال پائینی خصوصاًدر تنش های چرخشی می باشند همچنین به دلیل وجود باندهای دوگانه در زنجیر پلیمری مقاومت شیمیایی کفپوشهای پلی یورتانی در رده متوسط قرار می گیرند.

کفپوش های اپوکسی

کفپوش های اپوکسی متداول ترین کفپوش های ساختمانی و صنعتی می باشند. مقاومت خوب مکانیکال کفپوشهای اپوکسی باعث شده است که این کفپوش ها در صنایع مختلف کاربرد داشته و اکثر سالنهای صنعتی بهترین روش برای روکش بتن را استفاده از کفپوش های اپوکسی می دانند.

کفپوش های اپوکسی امتزاج پذیری خوبی با مواد معدنی مانند سیلیس و کوارتز داشته و این امتزاج پذیری باعث می گردد که ضریب انبساط خطی ماتریس پلیمری با بتن کف بسیار نزدیک شده و کفپوش در اثر کاهش و افزایش دما دچار دفرمگی و تخریب نگردد.

کفپوش های اپوکسی از واکنش پلی پوکساید با یک سخت کننده آمینی بوجود می آیند و وجود باندهای اکسیرانی در زنجیر پلیمری باعث مقاومت بالای شیمیایی و ضد خوردگی می گردند لذا جهت کارخانجاتی که با مواد شیمیایی مانند اسیدهای کلریدریک، نیتریک، سولفوریک و یا بازهایی مانند سود سوزآور و

همچنین کارخانجات مواد لبنیاتی به خوبی استفاده می شود و طول عمر بالایی نیز دارند.

کفپوش اپوکسی | کف پوش اپوکسی | اجرای کفپوش اپوکسی | قیمت کفپوش اپوکسی

نوشتهٔ بعدی
شیر آلات ساختمانی
نوشتهٔ پیشین
سنگ های ساختمانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
error: اخطار: مطابق با قانون کپی رایت شما مجاز به کپی برداری از این محتوا نیستید