ممبران چیست؟

بدون دیدگاه

ورق ممبران

با استفاده از دستگاه های CNC طرح و نقش های مختلفی را روی ورق های MDF پیاده سازی نمود و سپس ام دی افِ حکاکی شده را داخل دستگاه وکیوم مکش و خلا قوی برده تا لایه نازکی از PVC را روی آن بچسبدبدین ترتیب ورق ممبران تولید می گردد. دستگاه وکیوم طیف بسیار گسترده رنگی را از پی وی سی می تواند بر روی ورق ام دی اف ایجاد نماید و این مزیت که حاصل ترکیب هنر و صنعت می باشد به ورق های MDF با قابلیت ضد آب تبدیل گردیده که در عین حال جلوه بسیار زیبایی نیز دارد و از این ورق ها در قسمت های مختلف دکوراسیون و تولید لوازم چوبی استفاده می نمایند.

یکی از محبوب ترین انواع کابینت هایی که در فضای آشپزخانه از آنها استفاده می شود کابینت های ممبران است چهارچوب و اسکلت  کابینت ممبران معمولاً از ام دی اف سفید ساخته می شود. برای ساخت بخش های قابل رویت مثل درب ها، تاج ها، قسمت هایی از بدنه که دیده می شوند اول ام دی اف (MDF) خام را توسط دستگاه CNC مطابق طرح حکاکی می کنند و نقشهای فرورفته را روی این کابینت ها بوجود می آورند.

کابینت های ممبران نسل جدیدی از کابینت های کلاسیک هستند و در مقایسه با کابینت های کلاسیکی که تزئینات آنها دستی انجام می شود مقرون به صرفه تر هستند چرا که حکاکی های روی آنها به وسیله دستگاه های سی ان سی صورت می گیرد و در اصطلاح به آنها کابینت های سه بعدی می گویند.

مزایای کابینت ممبران

کابینت های ممبران باعث ایجاد زیبایی بیشتری می شوند چرا که دارای یک روکش یکپارچه بوده و رطوبت روی این نوع کابینت ها نفوذ نکرده و با کمک آنها می توان معایب روکش ملامینه و وینیل ام دی اف های معمولی را به راحتی رفع نمود. برای پوشش سطح ام دی اف از لایه های وینیل استفاده می کنند با وجود زیبایی این لایه ها مضراتی هم دارند چرا که با بخار شدن می توانند موجب آلودگی هوای خانه شده و اختلالات تنفسی خفیفی را به خصوص برای کودکان و سالمندان ایجاد می کنند و روکش ممبران به گونه ای است که این مسائل را تا حد بسیار زیادی بر طرف خواهد کرد.

انواع کابینت های ممبران

کابینت های ممبران می توانند به شما آشپزخانه ای مدرن در پوسته کلاسیک تحویل دهند. معمولا حکاکی های این نوع کابینت ها روی ام دی اف ها صورت می گیرد و پس از اتمام کار روی آنها با لایه ای از روکش های ضد آب پوشیده می شود. کابینت های ممبران دارای انواع مختلفی هستند که در زیر به آنها اشاره می کنیم.

کابینت ممبران سفید

کابینت کلاسیک ممبران به رنگ سفید جزء محبوب ترین نوع کابینت های ممبران است. رنگ سفید به تزئینات و حکاکی ها اجازه می دهد که بیشتر خودنمایی کنند و بیشتر به چشم بیایند. علاوه بر این کابینت های سفید رنگ می توانند آشپزخانه شما را بزرگ تر جلوه بدهند. در ضمن مطمئن باشید که رنگ سفید به شما اجازه نمی دهد که از تزئینات زیاد این نوع کابینت ها خسته شوید. این کابینت ها زیبایی آشپزخانه را بیشتر کرده و در صورتی که از یراق آلات طلایی برای تزئین کابینت استفاده کنید می توانید یک آشپزخانه سلطنتی را خلق نمایید.

کابینت ممبران سیاه

نمونه دیگری از کابینت های ممبران با رنگ سیاه هستند که باعث می شوند تا حس و حال جالبی در دکوراسیون آشپزخانه ایجاد شود. رنگ سیاه جزء رنگ های قدرتمندی است و شاید وجود این رنگ کابینت باعث ایجاد جو سنگین و دکوراسیون تیره در فضای آشپزخانه شود اما لازم به ذکر است که حکاکی های روی بدنه کابینت های ممبران این سنگینی را می شکنند و باعث می شود تا جذابیت آشپزخانه افزایش یابد. توجه داشته باشید میزان حکاکی روی این کابینت ها کاملا به سلیقه شما مربوط است و به دلخواه شما می تواند کم و زیاد شود.

کابینت ممبران ساده

حکاکی ها و طرح های روی بدنه کابینت های کلاسیک ممبران می تواند با توجه به سلیقه افراد کم و زیاد شود. از این رو اگر بخواهید ظاهری ساده در نمای کابینت های ایجاد کنید می توانید ساده ترین حکاکی را در نظر بگیرید در واقع انعطاف پذیر بودن کابینت های ممبران در برابر خواسته افراد یکی از مزیت های آنها محسوب می شود.

کابینت ممبران ویترینی

کابینت های ممبران هم مانند هر نوع کابینت دیگری می توانند با انواع متریال و مصالح مختلفی ترکیب شوند. به طور مثال ترکیب آن ها با شیشه ها می تواند برای شما کابینت های ویترینی ای را پدید آورند که بسیار زیبا و برازنده هستند.

معایب کابینت های ممبران

یکی از معایب کابینت ممبران استفاده از چسب های نامطمئن است که باعث باز شدن روکش کابینت، بادکردن روکش و همچنین خراب شدن کل کار می شود. زیبایی کابینت ممبران حکاکی های ورق اصلی و طرح های روکش پی وی سی است که ام دی اف را شبیه چوب منبت و معرق کاری شده با طرح های فرورفته و برجسته نشان می دهد اما لازم به ذکر است که این حکاکی ها نباید خیلی ظریف باشد که باعث شود تا لایه پی وی سی روی ام دی اف راحت بچسبد. کابینت های ممبران یا وکیوم آشپزخانه ای کلاسیک را به وجود می آورند و به همین خاطر از نظر ترکیب رنگ بستگی به رنگ لایه های پی وی سی موجود در بازار دارای محدودیت هستند.

نوشتهٔ بعدی
کابینت آشپزخانه با جنس های متفاوت
نوشتهٔ پیشین
گیاهان آبزی تزئینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
error: اخطار: مطابق با قانون کپی رایت شما مجاز به کپی برداری از این محتوا نیستید