طراحی دکوراسیون داخلی با سبک مینیمال

بدون دیدگاه

طراحی دکوراسیون داخلی با سبک مینیمال

کلمه مینیمال یک واژه لاتین است و به معنای حداقل می باشد. اصطلاح مینیمالیست با توجه به محل کاربرد آن به معنای حداقلی و استفاده بردن از حداقل هاست. سبک مینیمال سبکی ساده گرا بوده و بیانگر اجتناب از غیر ضروریات می باشد و این سبک در نقاشی، گرافیک، مجسمه سازی، مبلمان و طراحی داخلی مطرح می شود.

سبک مینیمال طرفدار ساده بودن و ساده گرایی بوده و ساده ترین و حداقل ترین ویژگی ها و جزئیات را خلق می کند و محیط را روشن و شاداب‌تر کرده و علاوه بر نظم، ظاهری شیک به آن می‌دهد. استفاده از این سبک می‌تواند رهایی شما از خستگی و اضطراب یک روز کاری را تضمین کند.

خاصیت اصلی سبک مینیمال در طراحی داخلی، ایجاد خانه ای است که فرد نسبت به آن احساس تعلق و وابستگی می کند. دکوراسیون داخلی در سبک مینیمال بسیار تمیز و به دور از تزئینات بوده و معمولا از اشکال دایره، مربع و مستطیل در لوازم و طراحی کلی فضا استفاده می کند.

در این سبک تمام عناصر اضافی و نامرتبط با عملکرد و موضوع سبک مینیمالیسم در طراحی  حذف می گردند و کسرگرایی تا آنجایی پیش می رود که کسر بیش از آن، موجب بهبود کیفی فضا نشود.

ویژگی های طراحی با سبک مینیمال

۱- بکارگیری نور طبیعی در دکوراسیون

۲- وجود حفره در فضا

۳- حذف همه عناصری که در طراحی  ضروری نیستند

۴- بکارگیری سطوح صاف و صیقل خورده در ساختمان

۵- استفاده از مصالح  طبیعی و فناوری مدرن در دکوراسیون

۶- ساخت فضاهای نگهداری مخفی در ساختمان

۷- ایجاد فضاهای بزرگ و باز  در طراحی ساختمان با کمترین تعداد مبلمان و دکور

فواید کاربرد سبک مینیمال

مزیت های مهم این سبک شامل ایجاد حداکثر سادگی، استفاده از اشکال هندسی ساده و زوایای ۹۰ درجه و استفاده از رنگ های خنک، و نورپردازی سفید یا آبی می باشد.

اجرای سبک مینیمال در دکوراسیون خانه

اجرا کردن سبک مینیمال در طراحی داخلی اصلا کار ساده ای نیست و اگر به شیوه درست انجام نشود، تصویری بی خاصیت و بی هدف از دکوراسیون خانه را به نمایش می گذارد. سبک مینیمال یا کمینه گرایی بر روی سادگی و چیدمانی خالی از پیچیدگی تاکید می کند. اگر بتوان چنین سبکی را به روش درست در طراحی داخلی خانه پیاده کرد، آنوقت فضایی فوق العاده زیبا، شیک و گرم در خانه ایجاد خواهد شد.

در سبک مینیمالیست رنگ سفید یکی از بهترین ترکیب ها برای چیدمان داخلی خانه است. با رنگ های سفید و خاکستری و کمترین میزان عناصر دکوری بدون شک می توان شادترین و جذاب ترین قسمت منزل را ایجاد نمود. برای جلوگیری از پرش ذهن و عدم ایجاد آشفتگی، از یک تم رنگی خنثی استفاده کرده و در نهایت برای ایجاد کنتراست و بخشیدن حس سرزندگی به فضا، از یک رنگ تند و زنده در مقیاس کوچک یک گلدان یا یک قاب عکس، بهره می گیرند تا چشم به حرکت وادار شود و پالت رنگی فضا نیز منسجم بماند.

نکانی که با رعایت آنها می توانید محیطی آرامش بخش را با سبک مینیمال ایجاد کنید شامل موارد زیر می باشد.

انتخاب رنگ مناسب

بهترین انتخاب در سبک مینیمال سفید در کنار رنگ کرم و دیگر سایه‌های طبیعی است. برای اضافه کردن یک رنگ روشن به اتاقی که از قبل با سبک مینیمال دکور شده، باید محتاط عمل کرد تا طیف رنگی بیش از حد تحمل روشن نشود. در این سبک می‌توانید با رنگ آمیزی دیوار‌های کوچکتر و یا طاقچه‌ها منظره‌ای زیبا بسازید.

ساده‌ترین انتخاب برای کسانی که تمایل دارند اولین بار سبک مینیمالیستی را در منزل خود به کار ببرند و نگران استفاده بیش از حد رنگ سفید در دکور هستند، سایه‌های خاکستری، زرد و یا قهوه‌ای می باشد.

دکور منظم در چیدمان

کاربردی بودن از عوامل مهم انتخاب دکور در این سبک است. برای مثال باید مبلی را انتخاب کرد تا علاوه بر جلوگیری از شلوغ شدن بیش از حد فضا، عوامل به هم ریختگی محیط را نیز پوشش دهد. انتخاب عناصر با طرح‌های هندسی منظم نیز یکی از گزینه‌های مهم و کاربردی محسوب می‌شود.

انتخاب صحیح  پوشش دیوار‌ها

در این سبک پوشش دیوار‌های منزل باید ساده باشند، بنابراین باید از رنگ و کاغذ دیواری‌های بدون طرح و ساده استفاده نمود. برای رنگ کردن دیوار باید از رنگ‌های مات استفاده کرد چرا که سایر رنگ‌ها، دیوار را براق می‌کنند. برای تزئین دیوار و جلوگیری از به هم ریختگی، به جای استفاده از تابلو های کوچک می‌توان از تابلو یا آینه‌های بزرگ استفاده نمود. در این حالت برای تاکید بیشتر بر مینیمال بودن برای تابلوی انتخاب شده از یک قاب زیبا نیز استفاده نمود.

توجه به سبک نورپردازی

در این سبک فضا باید نورگیر باشد، ولی روشن بودن بیش از حد محیط باعث ایجاد اضطراب می‌شود. نورگیر بودن اتاق باعث ایجاد حس آرامش می‌شود. در طراحی داخلی به سبک مینیمالیستی استفاده هوشمندانه از لامپ‌ها در کف، سقف و نورپردازی مخفی یکی از ایده‌های جذاب به شمار می‌رود.

دکوراسیون مینیمال | مینیمال | سبک مینیمال | طراحی مینیمال | دکوراسیون داخلی مینی مال | طراحی داخلی مینیمال | مینیمال چیست؟

نوشتهٔ بعدی
عاملیت تربت حیدریه
نوشتهٔ پیشین
صرفه جویی انرژی کارآمد در خانه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
error: اخطار: مطابق با قانون کپی رایت شما مجاز به کپی برداری از این محتوا نیستید