سقف کامپوزیت عرشه فولادی

بدون دیدگاه

معرفی سقف عرشه ی فولادی

سقف عرشه ی فولادی با ورق های گالوانیزه ی ذوزنقه ای شکل آجدار بدون استفاده از میلگرد و حذف قالب بندی اجرا می شود. وزن این سقف نسبت به سقف های مشابه حدود ۳۰ تا ۶۰درصد کمتر می باشد و سرعت اجرای این سقف حدود ۱۲ برابر بیشتر از سقف های معمولی مانند دال بتنی و تیرچه بلوک می باشد.

ویژگی های سقف عرشه فولادی

  • بتن ریزی در این سقف از سطح بسیار صاف و یکپارچه برخوردار است که پس از آن نیاز به کف سازی و پوکه ریزی نمی باشد و با سرعت بالا آماده عملیات نازک کاری می باشد.
  • در این سیستم قالب بندی که یکی از مشکلات اجرایی ساختمان می باشد حذف شده و اجرای سقف را با سرعت بالا عملی می کند و این امکان وجود دارد که بعد از تکمیل شبکه های تاسیساتی به صورت یکجا نسبت به بتن ریزی تمام سقف و طبقات اقدام نمود.
  • نصب ورقه ها بدون جوشکاری و فقط با میخ های فولادی انجام می شود.
  • در این سیستم امکان اجرای سقف و بتن ریزی در کلیه ی طبقات ساختمان های چند طبقه در یک زمان قابل انجام می باشد.

مراحل اجرای سقف عرشه فولادی

۱- دپو و انتقال به طبقات

ورق های کامپوزیت پس از انتقال به کارگاه و دپو دریک فضای کوچک به کمک نیروی انسانی و بدون نیاز به ماشین آلات و تنها با کمک یک بالابر به تراز های مختلف طبقات منتقل می شود.

۲- جاگذاری عرشه های فولادی

این عرشه ها شامل گیره های نر و مادگی هستند که براحتی توسط نیروی انسانی نیمه ماهر در یکدیگر چفت می شوند و پس از این مرحله رفت و آمد در این طبقات بسیار ساده می شود و سرعت کار به طرز قابل ملاحظه ای افزایش می یابد.

۳- نصب میلگرد و گل میخ

در محلی که عرشه های فولادی بر روی تیرها قرار گرفته اند برای اتصال این دو از گل میخ استفاده می شود و این عمل باعث کاهش وزن تیرهای فولادی مصرفی می شود. پس از اتصال میلگرد ها بتن ریزی انجام می شود ، ضخامت کم دال و یکنواختی سطح صفحات موجب خروج سریع هوا و ساده تر شدن عمل می شود.

نوشتهٔ بعدی
روان کننده بتن و کاربرد آن
نوشتهٔ پیشین
عاملیت بوکان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
error: اخطار: مطابق با قانون کپی رایت شما مجاز به کپی برداری از این محتوا نیستید