ورق های ام دی اف سی ان سی

بدون دیدگاه

 MDF ام دی اف سی ان سی:

ورق های تزئینی از جنس ام دی اف سی ان سی شده که امروزه اشتباها” به پنل های سه بعدی یا تری دی پنل نامیده می شوند در واقع ورق های MDF خامی هستند که توسط دستگاه سی ان سی (CNC) بر روی سطح شان طرح هایی ایجاد می گردد که این طرح ها مقعر (فرو رفته ) می باشند و اکثرا” با طرح موجی تولید می گردند. سپس توسط دستگاه وکیوم یک لایه فیلم پی وی سی (PVC) نازک بر روی سطح ام دی اف کشیده می شود تا آن را قابل شستشو نماید که رنگ های روکش پی وی سی بکار رفته نیز محدود به ۱۰ تا ۱۲ رنگ است. پنل های ام دی اف سی اف سی اساسا” مناسب جهت استفاده و تولید درب های کابیت و تولید تخت و کمد می باشد که در گذشته به دلیل خلاء در بازار و نبود دیوارپوش های سه بعدی بست وال از آنها به عنوان پوشش تزیینی دیوار  استفاده می گردید، ولی با ورود پنل های سه بعدی بست وال در سال های گذشته استفاده از این متریال به عنوان پانل دکوراتیو روی دیوار کم کم منسوخ گردید و در حال حاضر بیشتر جهت درب کابینت یا فریم دور تخت و میز آرایش و یا جهت تولید سایر مصنوعات چوبی کاربرد دارد. یکی از دلایل عدم استفاده از پنل های MDF سی ان سی معایب فراوان آن به عنوان دیوارپوش است که در ذیل به برخی از آنها اشاره می گردد:

۱ – ابعاد پنل های ام دی اف ۱۲۲*۲۴۴ سانتیمتر و با ضخامت ۱۶ میلیمتر هستند، بنابراین جهت استفاده به عنوان دیوارپوش بسیار سنگین بوده و بار زیادی را به دیوار و ساختمان تحمیل می نمایند.(وزن آوار بالا) ( هر متر مربع از این ورق ها حدود ۱۴ کیلو گرم می باشند !!!).

۲ – با توجه به ابعاد بزرگ پنل ها، حمل و نقل آنها هزینه بر بوده، همچنین دور ریز آنها در حین نصب زیاد می باشد.

۳ – ذات ام دی اف سلولزی بوده و ضد آب نیست. بنابراین پنل های ام دی اف مناسب جهت استفاده در فضاهای مرطوب نیستند.

۴ – به دلیل برجستگی محدود آنها (حدود ۱۰ میلیمتر و به صورت مقعر)، ظاهر آنها خیلی سه بعدی بنظر نمی رسد و به دلیل محدودیت فنی در تولید طرح های آنها محدود و اکثرا” موجی شکل می باشند.

۵- ورق های ام دی اف دکوری قابلیت رنگ پذیری و تغییر رنگ را نداشته و رنگ های رویه آنها محدود می باشد.

۶- پانل های MDF را نمی توان درزگیری نمود، بنابراین زمانی که پنل ها کنار هم قرار می گیرند درز بین آنها دیده می شود که ظاهر نازیبایی به کار می دهد.

۷ – به خاطر روکش پی وی سی براق روی تایل ها، پس از نورپردازی رفلکس نور وجود خواهد داشت.

۸ – این متریال طبق استانداردهای بین المللی به دلیل آتش گیر بودنشان، مناسب جهت استفاده به منظور مصالح دکوراتیو  داخلی ساختمان و روی دیوار نمی باشد.

۹- از ورق های ام دی اف CNC به خاطر وزن سنگین شان نمی توان روی سقف استفاده نمود.

۱۰ – به دلیل ذات سلولزی ام دی اف و جذب رطوبت محیط، پس از مدتی پشت پنل ها مرکز تجمع حشرات موذی از جمله مورچه، موریانه و تخم سوسک خواهد شد.

۱۱- در صورت بروز هر گونه آسیب به پنل ها و لب پریدگی آنها، ضایعه فوق قابل ترمیم نیست.

لذا به دلیل معایب فراوان یاد شده بالا، استفاده از این متریال به عنوان دیوار پوش در حال حاضر منسوخ گردیده و جایگزین آن دیوارپوش ها و پنل های سه بعدی و دکوراتیو ULP بست وال می باشد. جهت مشاهده مشخصات پنل های بست وال لطفا روی این لینک کلیک نمایید.

دیوارپوش سه بعدی ام دی اف | پنل ام دی اف | پانل MDF | پنل سه بعدی ام دی اف | ورق ام دی اف سی ان سی | صفحه ام دی اف CNC | ام دی اف روکش پی وی سی موجی | ام دی اف موجی | ورق ام دی اف دکوری | MDF دکوراتیو | ام دی اف فرز خورده | MDF CNC

نوشتهٔ بعدی
دکور دیوار نمایشگاه و فروشگاه مبل و کالای خواب
نوشتهٔ پیشین
پنل های MDF

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
error: اخطار: مطابق با قانون کپی رایت شما مجاز به کپی برداری از این محتوا نیستید