نرده استیل

نکاتی درباره نرده استیل

پله ها و همچنین راه پله هایی که در فضاهای مختلف قرار دارد نیازمند حفاظ بوده تا در زمان بالا یا پایین رفتن از پله ها سهولت بیشتری ایجاد شود که این حفاظ به صورت معمول نرده هایی است که با جنس های مختلف در کنار پله ها نصب می شود.نوعی نرده که دارای جنس استیل است و از آن به عنوان حفاظ در کنار پله ها استفاده می شود نرده استیل می گویند که باعث می شود رنگ و جلوه ای زیبا در راه پله ها ایجاد شود.  

ویژگی های نرده استیل

نرده های استیل دارای مقاومت بسیار بالایی هستند و هرگز زنگ نمی زنند. جنس استیل آنها به گونه ای است که در برابر خش مقاوم هستند و رنگ و شکل آنها در اثر عواملی چون تابش نور خورشید، رطوبت، گرمای و سرمای شدید تغییر نمی کند.
نرده های استیل نسبت به حرارت های بالا مقاومت خوبی از خود نشان می دهند  و در صورتی که در محیط های اسیدی و قلیایی قرار بگیرند از پایداری خوبی برخوردار هستند.
از آنجایی که سطح نرده های استیل صاف و صیقلی می باشد  تمیز کردن و براق نمودن آنها به راحتی امکان پذیر است .

کاربرد نرده استیل

استفاده از نرده استیل نه تنها به زیبایی راه پله ها کمک می کند، بلکه به عنوان حفاظی ایمن کاربرد دارد که مانع از افتادن از ارتفاع می شود و مناسب فضای بالکن ادارات یا منازل مسکونی می باشد و در زیبا سازی نمای ساختمان نقش مهمی دارد.

ابعاد و ارتفاع نرده استیل

ابعاد و ارتفاع نرده های استیل به صورت استاندارد از سطح زمین ۹۰ سانتی متر است. در واقع ارتفاع پایه ۸۰ سانتی متر و قطر لوله هندریل در حدود ۵ سانتی متر است و یراق اتصال هندریل استیل به پایه ۵ سانتی متر است که در کل ارتفاع نرده استیل را به ۹۰ سانتی متر می رساند.
توجه داشته باشید که یک نرده استیل با ارتفاع ۹۰ سانتی متر دارای ۳ ردیف امنیتی بر روی یک پایه می باشد. اما در برخی از مکان ها مثل بالکن ها، تراس ها و همچنین مکان های تجاری از نرده های استیل با ارتفاع ۱۱۰ سامتی متر استفاده می شود که ۴ ردیف امنیتی بر روی پایه ها نصب می شود.

عوامل تاثیر گذار در قیمت نرده استیل

نرده استیل را با مقیاس متر بر طول محاسبه کرده و همچنین تعداد یراق آلات و اتصالات استفاده شده در نرده ها هم در متر طول مورد استفاده قرار می گیرد و  تعیین قیمت نرده ها بسته به مقدار پروفیل استیل مصرفی محاسبه می گردد.
 توجه داشته باشید که نوع پروفیل قابل استفاده، ضخامت گوشت لوله، نوع سیستم نصب، تعداد ردیف های امنیتی، راست یا قوس دار بودن نرده هم از عواملی است که در قیمت نرده استیل تاثیرگذار است.

چگونگی نصب کردن نرده استیل

برای نصب نرده استیل در ابتدا باید تمامی نقاطی که قرار است پایه نرده در آنجا سوارخکاری شود را علامت گذاری کرده و با استفاده از دریل قسمت های علامت گذاری شده را سوراخ نمود. در این مرحله باید دقت نمود تا به سنگ پله یا کف محیط آسیبی وارد نشود. در مرحله بعد باید میل ترانس ۱۰ میلیمتری که دارای ارتفاع یک متر است را با استفاده از چسب سنگ مخصوصی در سوراخ ها محکم نمود. سپس باید پایه نرده استیل  را بعد از برش روی میل ترانس قرار داده و در نهایت با استفاده از یک قالپاق مخصوص و همچنین پیچ و مهره به درستی و با دقت محکم نمود.
بعد از این مرحله باید لوله هندریل استیل را با کمک یراق مخصوصی به پایه نرده استیل متصل کرده و سپس باید لوله های امنیتی که با استفاده از حلقه هایی به پایه نرده استیل متصل است را به شکل افقی و مماس با هندریل استیل نرده به پایه نرده متصل شود و با انجام این کار عملیات نصب نرده استیل به درستی انجام می شود.
keyboard_arrow_up
error: اخطار: مطابق با قانون کپی رایت شما مجاز به کپی برداری از این محتوا نیستید