نمای مونولیت و نحوه اجرای آن

بدون دیدگاه

اطلاعاتی درباره نمای مونولیت

تحولات و پیشرفت هایی که در زمینه ساخت و ساز انجام گرفته باعث می شود تا هزینه ها تا حد بسیار زیادی کاهش یافته و سبک سازی ساختمان ها به شکل چشمگیری صورت بگیرد. مهندسان و طراحان هر روز به دنبال ایده های متفاوتی هستند تا در صنعت ساختمان هزینه ها را کاهش و ایمنی را افزایش دهند و فضایی زیبا را خلق نمایند. متریال های مختلفی چون پنل های سه بعدی، کناف، بتن های سبک و … دستاورد هایی است که در نتیجه به سبکی وزن و کاهش آمار تخریب می پردازد.

در حال حاضر مصالح نوینی برای نمای ساختمان ها وارد بازار شده است که سرعت اجرای آنها بالا بوده وامروزه جایگزین مصالحی چون آجر، سنگ، شیشه و غیره شده اند و دارای خصوصیات مفید و متفاوتی هستند که باعث شده تا طراحان و مهندسان ساختمان پوشش های سنتی را فراموش کرده و از مصالح نوین استفاده کنند. نمای مونولیت یکی از مصالح نوینی است که امروزه از آن برای پوشش نمای ساختمان ها استفاده می شود.

مونولیت چیست؟

مونولیت در حقیقت ترکیبی از ذرات مرمر، گرانیت، کوارتز با رنگ های کاملا طبیعی می باشد که با رزین های خاص و روان کننده ها طی فرایندی میکس شده و مورد استفاده قرار می گیرد. ضمن اینکه ترکیب و تولید مونولیت از رزین های روان کننده و مواد ضد اشعه uv  می باشد.

مزایای استفاده از مونولیت برای نما

  • مونولیت عمر ساختمان را افزایش داده و بسیار انعطاف پذیر می باشد. قابلیت شستشو آسانی داشته و در برابر یخ زدگی بسیار مقاوم هستند.
  • مونولیت به هیچ عنوان ریزش ندارد و هرگز پوسته نمی شوند و ترک نمی خورند. دارای رنگی درخشان هستند چرا که در آنها از رنگ های طبیعی استفاده می شود. مونولیت به راحتی خشک می شود و سطح را به سرعت آماده می کند.
  •  نمای مونولیت در برابر تغییرات جوی و دمایی بسیار مقاوم هستند و همچنین گرد و غبار را به خود جذب نمی کنند و در برابر حرارت اشتعال پذیر نیستند.
  •  این نمای بسیار ارزان قیمت بوده و به راحتی می توان قسمت های خراب را ترمیم نمود بدون اینکه دورنگی ایجاد شود.
  • اجرای نمای مونولیت زمان کمتری را نیاز دارد و نسبت به متریال دیگر مانند سنگ ایمنی بیشتری را داشته و خطر ساز نیستند و در زمان زلزله امکان ریزش احتمالی نمای مونولیت وجود ندارد و در زمان ریزش به دلیل سبکی وزن، ضخامت کم و انعطاف پذیری خطری ایجاد نمی شود.
  • دوام این نوع نما در مقایسه با سایر پوشش ها بیشتر بوده و عایق مناسبی در برابر رطوبت می باشند و نفوذ در آنها غیر ممکن است.
  • نمای مونولیت به دلیل داشتن رزین های اکریلیک و سیلیکون بعد از خشک شدن به شکل یک صفحه نایلونی تبدیل می شود و مانع از نفوذ رطوبت می گردد.
  • تنوع رنگ های مونولیت بسیار زیاد است و این امکان را فراهم می کند تا بتواند مخلوط با چند نوع سنگ آنها را اجرا نمود.

طریقه اجرای نمای مونولیت

مصالح مونولیت به صورت آماده می باشد و با استفاده از ماله مخصوص روی سطح اجرا و بعد از ۶ ساعت سطح کاملا خشک می شود اما در نظر داشته باشید که این زمان به دلیل رطوبت و دمای پایین در مناطق مختلف طولانی تر می شود. میزان استفاده از مصالح مونولیت بستگی به بافت سطح مورد نظر دارد که بر طبق آن باید میزان مناسبی را استفاده نمود و با کمک یک ماله فلزی مخصوص ضد زنگ می توان کار اجرا مونولیت را انجام داد.

مکان های مورد استفاده از مونولیت

مونولیت برای فضاهای داخلی، خارجی و همچنین کلیه سطوح صاف با رنگ ها و طرح های متنوع قابل اجرا می باشد.

نوشتهٔ بعدی
Fabricoil فابیرکویل چیست؟
نوشتهٔ پیشین
گچ پاششی یا گچ پلیمری چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
error: اخطار: مطابق با قانون کپی رایت شما مجاز به کپی برداری از این محتوا نیستید