ترفند های انتخاب کاغذ دیواری

بدون دیدگاه

ترفند های انتخاب کاغذ دیواری

دکوراسیون فضاهای مختلف خانه از جمله کارهای چالش برانگیزی است که به صورت معمول خانم های خانه با آن درگیر هستند و در صورتی که خانه فضای کوچکی داشته باشد کار کمی سخت تر شده و باید با دقت و هوشمندی بیشتری کار دکوراسیون و چیدمان خانه را انجام داد. طراحان و کارشناسان حرفه ای در این امر می توانند راهکار ها و ترفند های متعددی را پیشنهاد دهند که بتواند فضاهای مختلف خانه مانند اتاق نشیمن، اتاق خواب و پذیرایی را روشن تر، دلباز تر و با وسعت بصری بیشتری چیدمان کنند.

طراحان با کمک ایده های خلاقانه و حرفه ای می توانند شرایط بهتری را فراهم کنند تا زندگی راحتر شود. البته برخی از ترفند هایی که طراحان و کارشناسان این حرفه از آن استفاده می کنند تا حد زیادی وابسته به انتخاب کاغذدیواری می باشد. از این رو اگر قصد استفاده ازکاغذ دیواری را داشته ولی خانه شما کوچک است توصیه می کنیم برای دکوراسیون خانه خود از ترفند های پیشنهادی ارائه شده استفاده کنید تا نتیجه مطلوب تری بگیرید.

رنگ کاغذ دیواری

رنگ هایی که در کاغذ دیواری استفاده می شود بهتر است رنگ هایی چون کرم، بژ روشن، ماسه ای، صورتی ملایم، زرد روشن، آبی روشن و طوسی باشد تا بتوانند به روشن تر و دلباز تر شدن فضا کمک زیادی کنند. با وجود اینکه کاغذ دیواری هایی با رنگ های تیره باعث کوچک به نظر رسیدن خانه می شود اما فراموش نکنید که می توان با شیوه های هوشمندانه از کاغذ دیواری های تیره هم استفاده کرده و فضایی دلباز به وجود آورد و تنها کاری که لازم است بکنید این است که سایر رنگ های موجود در فضا را روشن انتخاب کرده و از ترکیب سفید و زرد برای مبلمان بهره بگیرید.

برای انتخاب کاغذ دیواری تنها رنگ روشن و ملایم آن ملاک نبوده، بلکه باید به نورپردازی محیط هم توجه نمود. برای مثال کاغذدیواری با ماهیتی گرم برای فضایی با نور کم و ضعیف مناسب بوده و در صورتی که در یک محیط نورکافی وجود دارد می توانید از کاغذ دیواری هایی با ماهیت خنک تر استفاده کنید.

اگر می خواهید از ترکیب رنگی در کاغذ دیواری استفاده کنید می توانید زرد ملایم و تناژ های مختلف رنگ کرم را با بنفش کم رنگ، صورتی، خاکستری و سبز روشن استفاده کنید و انتخاب ترکیب هایی چون صورتی ملایم با سبز روشن و رنگ یاسی با آبی بسیار زیبا شده و همنشینی بی نظیری خواهند داشت.

کاغذ دیواری و بافت آن

بافت کاغذ دیواری از مسایلی است که باید در زمان انتخاب به آن توجه نمود زیرا به صورت کلی کاغذ دیواری هایی که بافت دار هستند فضای بزرگتری را به وجود می آورند. زیرا بافت دار بودن کاغذ دیواری باعث می شود تا دکوراسیون بعد دار شده و به آنها عمق می بخشد و در نهایت جلوه فضا وسیع تر به نظر می رسد. کاغذ دیواری هایی که به صورت طرح دار هستند را می توانید برای اتاق های کوچک استفاده کنید اما به شرطی که طرح موجود در کاغذ دیواری کوچک و ریز باشد.

کاغذ دیواری هایی با طرح های افقی برای محیط هایی با سقف بلند مناسب بوده و چناچه می خواهید بر روی دیوار قاب عکس های متعددی نصب کنید بهتر است از طرح های ساده و تک رنگ استفاده کنید.

متمایز کردن دیوار

یکی از ایده هایی که در انتخاب کاغذ دیواری می تواند جذاب و پر هیجان به نظر برسد این است که یک کاغذ دیواری ساده و تک رنگ را برای سه دیوار از یک محیط استفاده کرده و تنها برای یک دیوار از کاغذ دیواری طرح دار با ترکیب رنگی بهره گرفت تا از این طریق دیواری برجسته، متمایز و با جلوه ای خاص ایجاد شود. استفاده از این ایده دارای اثر بخشی بسیار قوی و مثبتی که می توان از آن برای دکوراسیون فضاهای کوچک استفاده نمود. تنها نکته در رابطه با استفاده از این ایده این است که کدام دیوار برجسته و بارز شود که آن هم بستگی به این دارد که می خواهید روی چه عنصری در محیط تاکید داشته و به عنوان نقطه کانونی استفاده شود. برای مثال می تواند دیوار پشت تلویزیون یا دیوار بالای تخت خواب و … را انتخاب نمود.

تفکیک کردن دیوار

یک ایده جالب این است که در یک اتاق از یک کاغذدیواری رولی با دو نوع اشباع شده از نظر رنگ استفاده کنید. برای مثال می توانید کاغذ دیواری که دارای رنگ تیره تری است را برای قیمت پایینی دیوار و کاغذ دیواری با رنگ روشن تر را برای پوشش دادن قسمت بالایی دیوار استفاده کنید. فراموش نکنید که باید طرح و بافت کاغذیواری های انتخابی یکی بوده و تنها به لحاظ رنگی تیره و روشن باشند. بین دو کاغذ دیواری بهتر است از نوار یا حاشیه استفاده شود تا مرز دو کاغذ مشخص شود که برای انتخاب این نوار توصیه می کنیم تا جایی که امکان دارد نمونه باریک آن را انتخاب کنید زیرانوار هایی با پهنای زیاد باعث می شود تا سقف محیط کوتاه تر و فضا کوچکتر به نظر برسد.

کاغذ دیواری تناوبی

برای اتاق های کوچک می توان از سه نوع کاغذ دیواری و برای اتاق های خیلی کوچک بهتر است از دو نوع کاغذ دیواری استفاده شود اما یادتان نرود که بهره گیری از دو یا سه نوع کاغذ دیواری در یک محیط با استفاده از ترفندی خاص امکان پذیر خواهد بود و آن هم این است که کاغذ دیواری ها باید از نظر رنگ و الگو بسیار مشابه هم و تا حدی هماهنگ باهم باشند.

در این ایده باید کاغذ دیواری های انتخابی با شرایط خاص را به صورت تناوبی و با فاصله معین از یکدیگر بر روی نصب نمود. برای مثال دو رول از یک نوع کاغذ دیواری را بر روی دیوار نصب و رول سوم را از نوع دیگر نصب کنید و بار دیگر دو رول از کاغذ دیواری نوع اول و سپس یک رول از کاغذ نوع دوم و به همین ترتیب ادامه دهید تا دیوار ها کاملا پوشش داده شود.

استفاده از کاغذ دیواری سه بعدی

امروزه کاغذ دیواری هایی وارد بازار شده اند که به صورت سه بعدی بوده و با سبک های مختلفی قابل عرضه می باشند و در صورتی که شما به این مدل از کاغذ دیواری ها علاقه دارید می توانید از نمونه کاخ یا قصر سه بعدی آنها برای پوشش دادن تمام دیوار ها محیط استفاده کنید. اما بهره گیری از این مدل کاغذ دیواری برای فضاهای کوچک کار درستی نبوده و اصلا توصیه نمی شود. از این رو پیشنهاد می کنیم در میان چند طرح ساده یک رول کاغذ دیواری سه بعدی نصب کنید تا بتوانید از این طریق جذابیت محیط را افزایش داده و نظر ها را از کوچک بودن فضا منحرف کنید.

کاغذ دیواری تک طرح

شاید گمان کنید که استفاده از یک کاغذ دیواری یک دست که دارای رنگی ملایم است باعث می شود تا فضا کسل کننده به نظر برسد. اما اگر یک یا چند رول کاغذ دیواری تک طرح رادر کنار یک کاغذدیواری با طرحی بزرگ مانند گل استفاده کنید و در میان یکدیگر بر روی دیوار نصب کنید بتوانید فضای خانه خود را از سادگی و کسل کنندگی در بیاورید.

ترفند استفاده از کاغذ دیواری مورب

می توانید کاغذ دیواری را به صورت مورب بر روی دیوار نصب کنید و از زیبایی این ایده لذت ببرید. این ترفند به عنوان یک روش تاثیرگدار در دکوراسیون فضاهای کوچک خواهد بود که به بزرگ تر به نظر رسیدن محیط تا حد بسیار زیادی کمک می کند.

نوشتهٔ بعدی
فوق روان کننده بتن
نوشتهٔ پیشین
ساماندهی دکوراسیون خانه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
error: اخطار: مطابق با قانون کپی رایت شما مجاز به کپی برداری از این محتوا نیستید