دیوار شیشه ای دو جداره

بدون دیدگاه

دیوار شیشه ای دو جداره و استفاده ی بهینه از انرژی

این دیواره ها دو جداره هستند و به گونه ای ساخته شده اند که هوا در فضای ما بین دو شیشه جریان پویا دارد. دیوارهای حایل دو جداره نسل جدیدی از سیستم های گرما ساز، تهویه هوا و سرما ساز است که سیستم تعدیل کننده ی دما را که  تا پیش از این در بخش مرکزی درونی خانه نصب می شد امروزه به پیرامون خانه انتقال داده است.

این طرح مشابه  “پنجره های مو نتیسلو”  که توسط ” توماس جفرسون ” طراحی شه است می باشد، بدین ترتیب که هوا تمیز و تازه به سطح پایینی آورده می شوند و پس از جذب آلودگی ها و گرما به بالا می رود.

سیستم این دیوارها به نحوی است که تمام ابعاد مثبت زیست محیطی را در خود دارد. دراین دیوارها برای کنترل نور خورشید یک ورقه ی آلومینیومی سوراخدار با عرض ۳۰ سانتی متر در فضای بین دو لایه ی شیشه ای دیوار قرار داده می شود. سوراخ های این ورق آلومینیومی برای این است که بدون نیاز به نور زیاد و همچنین با حداقل نورخورشید بتوان از داخل نمای نورخورشید را دید. سایه ی سوراخ های موجود در این ورقه ی آلومینیومی بر روی بخش انتهایی ساختمان که از این دیوارها در آن استفاده نمی شود می افتد. بنابراین در هر دو قسمت انعکاس نورخوشید باعث پدید آمدن گرمای مضاعف در ساختمان نمی شود.

در بین دو جدار شیشه ای هوا جریان دارد و همین امر باعث کنترل انتقال حرارتی می شود. ورقه ی آلمینیومی دو لایه ی متفاوت هوا را از هم جدا می کند. لایه ی بیرونی توسط نور خوشید گرم می شود و بالا می رود و از سمت پشت بام از بین دو جدار خارج می شود و هوای پاک و تمیز وارد می شود.

نوشتهٔ بعدی
امنیت با درب ضد سرقت
نوشتهٔ پیشین
عاملیت یزد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
error: اخطار: مطابق با قانون کپی رایت شما مجاز به کپی برداری از این محتوا نیستید